Hvad er håndboldfitness?

Håndboldfitness i Jersie HK er god motion for alle muskelgrupper – også lattermusklerne. Træningen er opbygget af 3 moduler: Puls, Power og Play – og er udviklet i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund.

Puls er udendørs løb for såvel nybegynderen som den rutinerede løber. Power er fysisk træning i hallen hvor vi bruger egen krop som belastning. Play er boldspil med fx en blød Street håndbold eller lignende.

Fokus i træningen er lagt an på at det skal være sjov, alsidig og fleksibel motion for voksne. Der kræves ingen specielle forudsætninger, men du skal være indstillet på et godt grin og måske et gensyn med muskler du havde glemt eksisterede. Husk træningstøj, løbesko til udendørs brug og indendørs sko til brug i hallen.

Vi træner hver lørdag i og omkring Jersie Hallen fra kl 12.00 til kl 14.00. Vi starter med løb kl. 12.00, fysisk træning kl. 12.30 og boldspil kl. 13.15 Du vælger selv om du vil deltage i alle 3 moduler eller måske kun 2 eller 1 modul til at starte med.

Hvis du gerne vil være med til en aktiv og sjov lørdag i et par timer kan du kontakte Jeanette Lund Christensen på mobil 40 16 14 57 eller på mail, Annette Munk vil være instruktør til disse sjove lørdage