Bliv sponsor

Gøre en forskel bliv sponsor hos Jersie håndboldklub

Vores formål er at samle medlemmer om håndbold og andre aktiviteter. Fremme  interesseren om klubbens arbejde og dygtiggøre spillere og ledere. Derudover er det klubbens formål understøtte og udvikle håndboldspillere i en tryg og motiverende ramme, samt påvirke klubbens omverden i forhold til de værdier klubben bygger på.

Jersie Håndboldklub har omkring 210 medlemmer og dertil kommer en meget stor gruppe engagerede forældre, holdledere og trænere. Klubben kunne i 2014 fejre sit 75 års jubilæum, og har igennem alle årerne altid været en klub, hvor der er plads til alle og med en høj grad af både håndboldmæssige og ikke mindst sociale aktiviteter, til stor glæde og gavn for klubbens mange unge medlemmer. Klubben har hjemmebane i Jersie Hallen

Klubben kan i dag stille med hold i næsten alle ungdomsårgange for både piger og drenge. Samtidig er næsten alle disse årgange understøttet af mindst to trænere og en holdleder. Dette skaber en kvalitet og fokus i træningen, som kun er meget få klubber forundt i Danmark.

Som sponsor for Jersie HK får I:
Stofbanner i Jerise hallen som vil være synlige ved kampdage og arrengementer.

Firmanavn/logo på hjemmesiden www.jersiehk.dk

Banner på vores Holdsport app

Firmanavn/logo på fladskærm i cafeteria og ved hovedindgangen

210 medlemmer hvor mange har en høj ”life time value”
Mulighed for at profilere sig ved diverse Jersie HK arrangementer

Du er også meget velkommen til at kontakte vores bestyrelse

[email protected] – Julie Vilhelmsen

[email protected] - Louise Bauer


Vi er meget taknemlig over at i vil støtte op om vores børne og ungdomsarbejde. Det har stor værdi for os og vores medlemmer.